„Росенец“ вече официално е плаж

14:07, 19 апр 21 25 2759 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес плажът на „Росенец“ вече официално фигурира в кадастъра като плаж. „Това означава, че и пътят, който води до плажа, става гарантиран от закона и никога вече няма да бъде частен. Това означава, че много скоро над него ще се вее гордо българският флаг. Обещахме Ви, че това ще се случи и ще изпълним обещанието си“, написаха от „Да, България“ във Facebook.

„Демократична България“ издига пилон с българския флаг на Росенец

Quote Icon Плажът вече е плаж!

„Плажът вече е плаж! Бълнуваният от Борисов „летен преврат“ на „Росенец“ беше акция срещу завладяната държава, срещу Сарая и срещу мита за неговата неприкосновеност. Но това беше само началото на дълга институционална битка, която „Демократична България“ продължава да води“, се посочва в съобщението.

„Няма да спрем дотук. За съжаление на Борисов и Доган ние ще продължим да „закачаме“ „Росенец“ – следва премахване на незаконните постройки, подпорната стена и незаконния кей. Следва в България да има един закон за всички“, категорични са от партията.

„Демократична България“ иска анкетна комисия за „Росенец“

Вчера съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов обяви, че иска анкетна комисия за „Росенец“. „Смятаме, че парламентът трябва да се заеме с разплитането на мрежата от бездействия и съдействия, свързани със Сарая, както и с нефтеното пристанище“, заяви той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама