Новото специализирано тенис предаване „Брейкпойнт“ тази вечер по MAX Sport 1

10:29, 26 апр 21 / Спорт 25 3094 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Спортните канали MAX Sport стартират ново предаване, което ще е посветено на тениса. Всяка понеделник вечер от 19.00 часа по MAX Sport 1 става запазена зона за анализ, интервюта и новини от света на тениса. Най-новото спортно предаване в българския ефир – „Брейкпойнт“, с водещи Петьо Борисов и Борислав Орлинов, ще радва феновете на играта с много интересни събеседници, както и ексклузивни материали за настоящи, бъдещи и бивши тенис звезди.

Основният гост в първото предаване, което ще се излъчи този понеделник, 26 април от 19.00 часа, ще е председателят на Българската федерация по тенис Стефан Цветков. Освен разговора с ръководителя на родния тенис, първото издание на „Брейкпойнт“ ще зарадва феновете и с ексклузивно интервю с бившата №5 при дамите Даниела Хантухова. Словачката е една от малкото тенисистки в историята, печелила и четирите титли от турнирите от Големия шлем при смесените двойки, като е любопитен фактът, че всеки от триумфите ѝ е с различен партньор.

Освен това в предаването ще се излъчи и интервю с треньора на 10-годишния талантлив българин Теодор Давидов. В последните дни момчето придоби голяма популярност в социалните мрежи и сред специалистите по детски тенис в САЩ. Причините са няколко – освен победите му на един от най-силните турнири до 12 години Easter Bowl, малкият Тео впечатлява и с факта, че почти не използва бекхенд, а играе форхенд и с дясната, и с лявата си ръка. Роденият в София талант, който обаче живее от 9 години в Колорадо, е на 6-о място в американската класация за тенис таланти набор 2010 г.

„При своето създаване през 2017 г. каналите MAX Sport стартираха с преки излъчвания на най-силните тенис турнири от ATP тура. Затова за нас беше само въпрос на време да създадем и собствено предаване, посветено на този спорт, част от чийто елит вече повече от 10 години е и Григор Димитров. Създаването на „Брейкпойнт“ показва нашите сериозни намерения каналите на MAX Sport да се обогатят и с още повече собствени продукции за радост на зрителите, които следят редовно Шампионска лига, Ла Лига, Серия А, НБЛ и Евролигата, NHL, UFC, MotoGP, NASCAR и WRC и още много първокласен спорт”, заяви Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама