Полуфиналът в Шампионската лига между Реал Мадрид и Челси пряко по MAX Sport 3

11:38, 27 апр 21 / Спорт 25 3763 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Тази вечер от 22.00 часа на стадион „Алфредо ди Стефано“ в испанската столица Мадрид ще се изиграе първият полуфинален двубой в Шампионската лига, който противопоставя Реал и Челси. Мачът, който беше под сериозен въпрос, тъй като и двата клуба можеше да бъдат изхвърлени от евротурнирите заради основната си роля при формирането на Суперлигата, ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

За да достигнат сред четирите най-добри отбора в тазгодишното издание на надпреварата, и Реал Мадрид, и Челси отстраниха сериозни съперници по пътя си. „Белите“ надвиха последователно Аталанта и Ливърпул, докато „сините“ от Лондон се справиха с Атлетико Мадрид и Порто.

Проблемите пред Зинедин Зидан изглеждат малко по-сериозни, след като капитанът Серхио Рамос остава извън сметките заради контузия и положителен тест за Covid-19. Аут е и левият защитник Ферлан Менди. През уикенда по време на разочароващото домакинско реми 0:0 срещу Бетис в игра се завърна Еден Азар, като се очаква той да се включи от резервната скамейка в мача срещу бившия си клуб.

Томас Тухел пък може да разчита на всичко най-добро, като от състава единствено Матео Ковачич няма да лети за Мадрид.

Шоуто Реал Мадрид срещу Челси започва от 22.00 часа по MAX Sport 3.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама