Два от спечелилите Оскар през 2021 г. филма ще радват абонатите на Xplore TV

10:40, 07 май 21 25 2991 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Месецът с най-много празнични дни – май, ще донесе и много приятни емоции на абонатите на Xplore TV със селекция от първокачествени филми в каталога на А1 Видеотека. Те ще могат да се потопят в атмосферата на два от филмите, които преди дни спечелиха награди Оскар - „Юда и черният Месия“ и „Без звуци в живота“, както и на биографичната романтична драма „Амонит“, съобщиха от А1.

8 късметлии ще спечелят 50-инчов 4K UHD телевизор от A1

От 6 май за абонатите на Xplore TV в А1 Видеотека е на разположение биографичната драма „Юда и черният Месия“, която наскоро спечели две награди Оскар – за най-добра мъжка поддържаща роля за Даниел Калууя и за оригинална музика. Те ще могат да съпреживеят истинската история на Фред Хамптън – млад и харизматичен активист, председател на организацията на „Черните пантери“ в щата Илинойс, САЩ. Тази позиция го поставя директно „под обстрела“ на правителството, ФБР и полицията на Чикаго. Но за да се разруши една революция, властите ще се нуждаят от „вътрешен човек“.

Снимка: А1

В селекцията на А1 Видеотека до 21 май зрителите на Xplore TV ще могат да се насладят и на спечелилата 2 награди Оскар - за най-добро озвучаване и монтаж музикална драма „Без звуци в живота“. Филмът разказва историята на хеви-метъл барабаниста Рубен (в ролята е Риз Ахмед), който се е отдал на музиката и живее за мига. Докато е на турне с любимата си, която е и вокалист на групата им, той осъзнава, че слухът му рязко се влошава. Отричане, страх, тревожност и вцепенение го връхлитат и макар и с нежелание, Рубен се присъединява към малка общност на глухи хора, ръководена от ветерана от Виетнамската война – Джо. Отвъд терзанията на музиканта, изгубил най-важното за кариерата му сетиво, филмът повдига и важни теми за това, че животът в тишина също може да бъде пълноценен. Дали Рубен е готов да осъзнае и приеме това?

Снимка: А1

В селекцията през май клиентите на Xplore TV ще могат да гледат в А1 Видеотека и романтичната биографична драма „Амонит“. Филмът разказва за реалната историческа личност – палеонтолога Мери Анинг (Кейт Уинслет), която издирва вкаменелости по песъчливата брегова линия в южна Англия през 40-те години на XIX век в Англия. Тя продава находките от изследователската си дейност, за да се издържат с болната си майка. Животът ѝ се променя, когато заможен турист ѝ предлага да включи съпругата му Шарлот Мърчисън (Сърша Ронан) в своята работа, с надеждата това да повлияе благотворно на нейната меланхолия. Мери предпочита да работи сама, но възнаграждението ѝ е нужно. Така се сдобива с ученичка, с която трудно намират общ език, предвид разликите в характерите и социалния си статус. Но с времето те развиват силна връзка, принудени да разкрият истинската същност на отношенията си.

А1 България регистрира ръст на приходите през първото тримесечие на 2021

Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод или дублаж. Абонатите на А1 Xplore TV разполагат с разнообразен избор от първокачествени филми – за различни възрасти и жанрови предпочитания. С времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама