Томислав Дончев: Не искам да изчегъртам никого

10:27, 12 май 21 / Политика 25 3534 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Уважавам всеки независимо от политическите му предпочитания, не искам да изчегъртам никого. Едва ли има нещо по-тъжно от употребена стъргалка, коментира пред bTV вицепремиерът в оставка Томислав Дончев. Репликата от единственото интервю на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов след изборите за изчегъртването жегна настоящите управляващи и премиерът в оставка Бойко Борисов я коментира няколко пъти вчера по време на националното събрание на ГЕРБ.

Борисов за комисията по ревизия: Арбитражен съд между бизнесмени

Той обяви, че обвиненията от двамата земеделски стопани, които бяха отправени към управляващите и хора, които се възползват от контактите си с тях, оповестени пред комисията по ревизия, приличат на махленски скандали.

Дончев заяви още, че бизнес средата със сигурност е по-добра отколкото е била преди 10 години и е нормално, когато бизнесмен има проблеми с местни или чуждестранни институции и има контакт с управляващите, да потърси съдействие. Той посочи, че подобни сигнали не са постъпвали при него или други негови колеги, но и да беше така, той би ги предал на институцията по компетентност, пише „Дневник“.

Патология е политик да се прави на проверяващ, дори да има подготовката за това, защото изкушенията са много големи“, обясни Дончев.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама