Илчовски: Показах ви най-големия крадец, бе, глупаци

14:19, 14 май 21 25 5363 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Над три часа продължи разпитът на агробизнесмена Светослав Илчовски в Софийската градска прокуратура. Той е свидетелствал пред държавното обвинение в присъствието на адвоката си Галя Гълъбова.

По думите му той е бил е разпитван във връзка с твърденията му от миналата седмица пред междувременно закритата парламентарна комисия за проверка на злоупотребите при управлението на ГЕРБ. Пред депутатите от комисията той свидетелства за видяно от него видео със заснето насилие над задържан бизнесмен, както и за твърдението му за „кражба на пенсиите“ чрез манипулативно надуване на оборотите на публично дружество с цел да бъдат привлечени като инвеститори частни пенсионни фондове.

Скандалът „Илчовски“: За подкупите, Мата Хари и фурмите...

Адвокатът му Галя Гълъбова каза, че Илчовски е бил разпитан като свидетел за определени обстоятелства и твърдения, които са били представени пред комисията по ревизията и че са оставили необходимите документи, съобщи „Дневник“.

След като първоначално си тръгна от прокуратурата, Илчовски се върна обратно и на излизане на журналистическите въпроси само каза: „Иван Ангелов е най-големият крадец и аз ви го показах, бе, глупаци“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама