Нашата България е Демократична България

12:05, 10 юни 21 / Новият парламент 25 2094 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Демократична България“ тръгва на изборите с посланието „Демократична България означава свобода, законност и модернизация”. Обединението се обръща към гражданите с манифест за рестарт на правовия ред и радикална модернизация.

Времето за истинска промяна настъпи! Българските граждани ясно показаха, че искат страната си обратно. На 11 юли свободните хора ще могат да премахнат бариерите пред развитието на България, като гласуват за парламент и управление, които носят свобода, законност и модернизация”, заявяват от „Демократична България“.

Свободата, законността и модернизацията ще отприщят потенциала на нашата родина. Това е разбирането ни за дълг и патриотизъм. Нашата България е Демократична България!”, категорични са те.

И Христо Иванов готов да състави правителство

Според документа България може да отприщи своя потенциал само ако има ново управление, отстояващо принципите за: върховенство на закона; свободна стопанска инициатива, конкуренция и независими регулатори, охраняващи правилата; почтеното служене на обществения интерес; свободни медии; честни избори.

Планът на „Демократична България“ за установяване на върховенството на правото

Рестартираме правовия демократичен ред, чрез промени в Конституцията и законите, които да освободят институциите от мафиотския захват и да поставят прокуратурата под демократичен контрол; Модернизираме радикално страната и стимулираме икономически растеж, основан на иновациите и знанието, инвестициите в научни изследвания, дигиталната трансформация в икономиката и публичните институции, напредничави регулации, по-качествени и повече работни места, които следват от това; Реализираме истински технологичен и енергиен преход и зелено възстановяване от ковид кризата, чрез инвестиране на ресурсите на ЕС и националния бюджет в проекти с висока добавена стойност, в стимулиране на нови бизнес модели и повишаване на конкурентоспособността на икономиката ни; Развиваме човешкия капитал чрез ударни инвестиции в ново образование и умения за бъдещето, в отговор на скоростта на промяната в съвременния свят, в здравето на нацията, в култура и в социална защита, в привличане и задържане на талантите и отключването на потенциала на Голямата България заедно с българските граждани зад граница.

Лидерите на обединението ще открият кампанията за предстоящите избори на 11 юни с концерт на открито в София. Началото е 19:30 часа, мястото - Голямата поляна в Южния парк.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 13:02, 10 юни 21

България ще бъде далеч по-добре, ако Демократична България не присъстват в политиката.

2 Пламен 21:02, 10 юни 21

Демократична България искат да прилапат цялата държава да им се отчита и няма да са по-различни от досегашните управляващи!

3 Анонимен 23:18, 10 юни 21

Крайно време е истинската десница да се съвземе и да вземе нещата в свой ръце!
Нашата България е Демократична България!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама