Кристиан Николов взел три вида наркотици преди да удари Милен Цветков

13:28, 10 юни 21 25 2734 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. Заради намерените наркотици в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата обвини Кристиан Николов, че умишлено е причинил смъртта на телевизионния водещ.

Според приета днес химическа експертиза 23-годишният младеж е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на три вида наркотици, съобщи БНР.

Кристиан Николов задрямал преди катастрофата с Милен Цветков

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Милен Цветков Менко Менков коментира: „Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Егермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество. Или чрез паста - специална, успокоителна за зъби, или чрез чай, какъвто той бил употребявал“, посочи Менков и обясни, че такава е била тезата в обясненията, дали брат му, сестра му и един от другите свидетели, присъствали на празненството преди катастрофата.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама