Цветанов: Нужни са ни единение и правила, важащи еднакво за всички

11:37, 11 юни 21 / Новият парламент 25 2783 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В началото на предизборната кампания председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов благодари на всички, които са упражнили правото си на глас на 4 април, защото това е проява на гражданска отговорност. „За съжаление, партиите, изпратени в Народното събрание с гласовете и волята на хората, не проявиха същата отговорност и ето ни отново в предизборна обстановка”, коментира той.

Знам, че обществото вече е изморено от всичко това. Но все пак призовавам – нека всеки да използва следващия месец, за да се запознае с програмите и целите на политическите сили и с хоризонта, който всяка от тях предлага за страната. Само така, след изборния ден, ще можем да сме спокойни, че сме гласували рационално и далновидно, а не подвластни на емоция и артистизъм”, заяви Цветанов. Той изрази убедеността си, че разумните хора не искат бъдещето на държавата да зависи от политици с неясни приоритети, с непредвидими реакции и непрогнозируеми действия.


Републиканци за България” е партията с най-ясен профил – десен, проевропейски и проатлантически! Надявам се, в този предизборен месец да успеем да стигнем до много повече хора, които да припознаят нашите послания”, посочи председателят на партията.

Знам, че са много българите, които продължават да вярват в силата на десните идеи, на полаганите усилия, на устойчивите общи резултати, постигани с непрекъснато надграждане. И моят призив е точно към тези хора – активизирайте се! Защото на обществото е нужно спокойствие и единение. Но са нужни и правила, важащи с еднаква сила за всеки”, допълни Цветанов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама