Дъждовен уикенд

07:00, 19 юни 21 25 3077 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

И днес времето над страната ще остане предимно облачно, на много места с валежи. Ще има и гръмотевици. Минималните температури утре ще бъдат от 13 до 18 градуса, а максималните между 20 и 27 градуса.

Ще остане ветровито, с по-често значителна облачност. Ще има и валежи, на места в Западна и Северна България - временно интензивни, след обяд придружени с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, в крайните източни райони от изток-югоизток и ще бъде до умерен.

По Черноморието ще има значителна облачност и валежи. На отделни места и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде слаб. Максималните температури ще бъдат 20 - 22 градуса. Температурата на морската вода е 19 - 21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините времето няма да е особено подходящо за туризъм и разходки. Ще е предимно облачно, ветровито, в много райони с валежи от дъжд.

В неделя също ще има много райони с валежи, но в началото на новата седмица, ще вали на все по-малко места, а температурите бързо и съществено ще се повишат, съобщава НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама