Борисов се поправи за магистралите

15:01, 30 юни 21 / Новият парламент 25 5047 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Не над половин милиард, а над 550 км са построените от ГЕРБ магистрали. Така бившият премиер Бойко Борисов се поправи, след като пред симпатизанти меко казано се поизхвърли с постиженията си.

Математиката на Борисов в магистрали

Пред симпатизанти в Тутракан Борисов коригира и твърденията си за икономическото развитие на страната, като посочи, че БВП на страната е най-високият, а не удвоен за последните 10 години.

По време на срещата Борисов повтори голяма част от лансираните си напоследък тези – за масовите промени, предприети от служебното правителство, които определи като „поголовна сеч“, „пипането“ на машините, провалената ваксинация, отсъствието на лидерски дебат. Не пропусна да спомене и един от председателите на „Демократична България“ Христо Иванов, като се интересува защо той сега не пита за ревизията на представителството на нефтената компания „Лукойл“ в България, пише „Дневник“.

Нетрадиционно за включванията на Борисов от страната, бе присъствието на журналист, задаващ неудобни въпроси. Дани Йорданов, част от „Господари на уеба“ и водещ на студиа на „Демократична България“. Той анонсира, че се е уговорил за интервю с Борисов, докато го чакаше да раздаде автографи. Появата на Йорданов обаче предизвика бурни реакции сред феновете на Борисов, като особено активна бе жена, която го питаше защо точно днес, призова Борисов да го смачка, защото няма „все да търпим“. Друга жена призова Йорданов да излезе, защото плаши децата.

Йорданов все пак успя да попита Борисов как е изчислил, че са построени над половин милиард километра магистрали, каквото изказване направи Борисов през уикенда. Накрая Йорданов каза на Борисов да прати поздрави на бившия депутат от ДПС Делян Пеевски и Младен Маринов, бивш вътрешен министър и кандидат за депутат от ГЕРБ. Тогава видеото от профила на Борисов бе спряно. В това на „Демократична България“ се вижда как Борисов отвръща на Йорданов да прати поздрави на Васил Божков и Христо Иванов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама