Леко понижаване на температурите

07:00, 02 юли 21 25 3528 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На много места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, но валежи и гръмотевици ще има все още главно в Южна и Източна България, а опасността от градушки и локални значителни количества остава. Температурите ще се понижат и максималните ще са между 27° и 32°.

По Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи от дъжд и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 27°. Температурата на морската вода е 20 - 24°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще превали и прегърми. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър.

През почивните дни ще преобладава слънчево време и само на отделни места ще има следобедни превалявания и гръмотевици. В понеделник ще е предимно слънчево, а започналото в неделя затопляне, ще продължи, съобщава НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама