Най-новият кулинарен канал – Soul & Pepper TV, стартира за ТВ абонатите на А1

10:42, 02 юли 21 25 3450 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

В българския ефир стартира излъчването на нов кулинарен канал – Soul & Pepper, който е на разположение на ТВ абонатите на А1 от 1 юли. Той е дело на създателите на Wness TV, чието желание е да предоставят привлекателно съдържание, което да вдъхновява хората да бъдат креативни при приготвянето на храна в домашни условия. С включването на новия кулинарен канал А1 продължава да развива разнообразието от телевизионни канали, които предлага на своите абонати. В зависимост от плана си те могат да гледат до над 230 ТВ канала, от които над 60 – в HD качество. За да улесни абонатите да се запознаят с новия кулинарен канал, А1 ще постави Soul & Pepper на промопозиция 11 в Xplore TV през целия месец юли.

Цялостната концепция на кулинарния канал Soul & Pepper е да мотивира зрителите да придобият усет към здравословната храна и да изследват произхода на отделните продукти, включени в рецептите. Мисията, която си поставят създателите на канала, е съдържанието да е образователно и същевременно забавно, представено от свежи лица със завладяващи идеи.

ТВ абонатите на А1 ще могат да се наслаждават на многобройни предавания на разнообразни теми в програмата на Soul & Pepper. „Лекият път към вкуса“ е с фокус върху приготвянето на балансирано меню и е с водещ – участничката от Masterchef – Eлена. В него зрителите ще могат да се запознаят с многообразни рецепти - балансирани, но лесни и ефектни. Всеки от епизодите ще бъде посветен на конкретен плод или зеленчук.

За любителите на месните рецепти е предназначено предаването „Добре опечени истории“ (BBQ & meat) с водещ Николай Красимиров. Той има опит в редица гурме ресторанти, включително носители на звезди Michelin. В предаването зрителите ще открият много нови любопитни знания за уменията за използване на огъня при готвене, за различните подправки и типовете месни продукти.

Програмата на новия ТВ канал включва още предавания за бързи рецепти, както и специални програми за любителите на екзотичната индийска и японска кухня, които стават все по-популярни у нас.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама