Проблеми с трафика в изборния ден

12:19, 11 юли 21 25 2131 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Сръбски и български камион се удариха на магистрала „Тракия“ край Пловдив, недалеч от отбивката за Смолян и Пампорово в посока София. Сигнал е получен към 8.00 ч. Инцидентът предизвика километрично задръстване.

По първоначални данни тир с българска регистрация внезапно спрял в лявата лента за движение, тъй като на водача му прилошало. Отзад бил ударен от друг тир със сръбска регистрация. Сръбският тир се е обърнал в канавката, а българският камион - на мантинелите между двете платна. Двамата шофьори са откарани в болница за преглед, съобщи bTV.

Пак ремонти посред лято: „Тракия“ остава затворена при Стара Загора

Междувременно продължава и ремонтът на „Тракия“ в участъка от Чирпан до Стара Загора, което допълнително затруднява трафика от и към морето. Заради това избирателите, които ще пътуват по магистралата, за да гласуват, трябва да си предвидят повече време за придвижване.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама