Манолова обеща публични разговори за сформиране на правителството

20:35, 11 юли 21 / Новият парламент 25 1744 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Мая Манолова изтъкна, че формациите на протеста са повишили своята подкрепа. „Хората проявиха мъдрост и отговорност, въпреки отпуските и излязоха и гласуваха. Сега е ред на политиците да преодолеят егото си, да поемат отговорност и да бъде съставено правителство“, заяви тя пред БНТ след първите резултати от екзит пол. 

Различните социологически агенции дават шесто място на „Изправи се! Мутри вън!“ в 46-ото Народно събрание. 

Христо Иванов: Можем да очакваме мандат за управление

Манолова подчерта, че очакването на българските граждани е час по-скоро властта да се заеме с решаването на проблемите на обикновения човек.

Стига вече партиите са се занимавали със себе си, време е дневният ред на хората да стане дневен ред и на тези, които управляват. Това са и стълбовете, които ще поставим, като условие за подкрепа на следващ кабинет - повишаване на доходите на българските граждани и преизчисляване на пенсиите, което да се случи веднага и незабавно“, изтъкна тя. 

Първите прогнози: 6 партии влизат в парламента

По думите ѝ разговорите за евентуално сътрудничество при сформирането на правителство ще се водят публично и пред хората, защото „никой не е сългасен да има кабинетни договорки“.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама