Трифонов: Това бяха най-честните избори досега

22:46, 11 юли 21 / Новият парламент 25 2632 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днес беше един хубав ден за българската демокрация, защото това бяха най-честните избори досега. И не заради резултата на „Има такъв народ“, а заради новите изборни правила, които ограничиха максимално купения вот, корпоративния вот и манипулациите с „мъртвите души“, написа във Facebook Слави Трифонов в първи коментар след края на изборния ден и излизането на първите прогнозни данни на социолозите.

Резултатите от екзитпол-овете на агенциите отреждаха на партията на Трифонов второто място, с малка разлика в полза на ГЕРБ. Данните от паралелното преброяване обаче дават първото място на „Има такъв народ“. Така има реален шанс над 10-годишната управленска хегемония на Бойко Борисов и ГЕРБ да е към своя край. 

Подкрепата, която получи Има такъв народ" е изумителна. Искам да благодаря на всички, които гласувахте за нас. Наистина оценяваме вашето доверие”, заяви Трифонов и обяви, че утре ще обяви какъв ще бъде следващият ход на партията му.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама