Стефан Янев не изключва служебни министри да влязат в редовен кабинет

12:20, 21 юли 21 / Политика 25 2718 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Новото правителство трябва да е на база приоритети и програма с важното за българските граждани, подчерта пред журналисти премиерът Стефан Янев в кулоарите на парламента.

На въпрос говорено ли е със служебни министри за редовно правителство, той отговори: „Всичко е възможно, стига да се мине по този път – трябва да има програма, коалиция, да са ясни приоритетите, които трябва да се изпълняват, след това идват личностите“.

Ива Митева ще бъде председател на парламента

От направените изказвания и декларации бих искал да откроя едно с известно задоволство – в много декларации чух приоритети и визии, които съвпадат със започнатото от служебното правителство, по отношение на ограничаването на непрозрачното харчене на публични средства, на приоритетите във важни области, като здравеопазване и образование, по отношение на подпомагането на бизнеса и необходимостта от съдебна реформа“, отбеляза още премиерът, цитиран от bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Той изрази надежда, че заявките на партиите ще бъдат реализирани в диалог и консенсус в името на бъдещето на България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама