Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство

11:47, 31 юли 21 / Политика 25 2998 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Сериозните разговори, които проведохме, уважителното отношение към БСП, което получихме от ИТН, и необходимостта от нашата подкрепа в самата зала ни дават основание да кажем, че без БСП няма да има стабилно правителство. Towa заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея е все по-вероятно да има редовен кабинет.

 „Разбира се, остават още важни решения. Трите т.нар. партии на протеста нямат достатъчно мнозинство, за да съставят стабилно правителство”, каза още тя.

Няма да берем срам в ЕС с Пламен Николов

Корнелия Нинова коментира и кандидат-премиерът на „Има такъв народ” Пламен Николов. „Запознах се с Пламен Николов по време на преговорите за политики. Той беше част от преговорния екип на ИТН за частта „Образование”. Той показа компетентност и диалогичност, но това не е достатъчно”, посочи тя, цитирана от Нова телевизия.

Николов ще бъде поканен на общо събрание на парламентарната група. От БСП искат да го изслушат и да получат гаранции, че това, за което са се договорили по време на преговорите, ще бъде изпълнено от следващия Министерски съвет.

Пламен Николов е новото предложение за премиер на „Има такъв народ“

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама