Тошко Йорданов: Ако не беше Петър Илиев, щеше да е Дядо Мраз

08:30, 10 авг 21 / Политика 25 4017 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Истината е, че Петър Илиев е повод. Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз... това са поводи. Причината е, че тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от ИТН. Това заяви в ефира на БНТ председателят на ПГ на партията Тошко Йорданов.

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ няма да подкрепят кабинета

След като вчера от „Изправи се БГ! Ние идваме“ заявиха, че няма да подкрепят кабинета, Йорданов отвърна, че „Татяна Дончева е паталогичен лъжец на моменти, откровено“. „Вчера се заявиха като предатели - това е думата. Тези приказки, които говорят, струват колкото едно голямо нищо. Те плямпаха през цялото време, че искат смяната на Гешев, дълбока съдебна реформа, преизчисляване на пенсиите и когато се стигна до момента, че тези неща могат да бъдат свършени от едно правителство на най-голямата политическа сила в парламента, те предадоха и протеста, и хората, които са гласували за тях”, заяви той, като подчерта, че „един предател не заслужава капка уважение“.

Трябва да се отиде на избори, ако този кабинет не бъде подкрепен”, смята Йорданов и допълни, че шансовете правителството да мине зависят от „Демократична България“.

От ИНТ отричат да имат договорка с ДПС. „Ако имахме договорка, можехме да направим кабинет още в предния парламент. Това, което говори Мая Манолова, са точно глупости. Има два варианта - или човекът, който ги говори не е в ред, или е взел някакви пари”, коментира Тошко Йорданов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 09:13, 10 авг 21

Дано да има правителстро

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама