Катрин Тасева става треньор

15:31, 10 авг 21 / Спорт 25 3744 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Олимпиадата в Токио бе последното състезание за индивидуалната ни гимнастичка Катрин Тасева. Какво ще бъде спортното й бъдеще оттук нататък разкри президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева.

Катрин ще остане в залата, защото има огромно желание да работи като треньор“, обяви тя и написа още: „Катрин мина през различни перипетии, но нито за миг не се поколеба дали трябва да продължи след световното в Баку 2019 год. Стилът на Катрин е много запомнящ се и не се включва в тази нова, модерна гимнастика, в която динамиката и темпото са водещи. Независимо от това тя направи всичко, за да се включи в невероятната конкуренция и успя. Не излезе от първата осмица (дори шестица) през годината“.

Калейн влезе в олимпийския финал, Тасева изигра последното си състезание

На тази Олимпиада няма слаба гимнастичка! Такова развитие, такъв подем в гимнастиката има за първи път!“, подчерта Илияна Раева.

На този фон, ако Кати не беше изиграла с толкова грешки съчетанието си с лента, със сигурност щеше да остане в призовата десятка за многобоя. Но аз винаги казвам, че всичко се случва така, както трябва да бъде. Това беше последното състезание за Катрин, която ще остави след себе си незабравими композиции, дело на талантливата Бранимира Маркова, изиграни от Катрин запомнящо се“, коментира още тя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама