Бионсе: По-младата ми версия не може да се сравнява с настоящата

13:15, 15 авг 21 / Култура 25 4152 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Поп звездата Бионсе се появи на корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar. В интервюто за изданието, наред с други неща, тя говори за завръщането на сцената и благотворителността.

Благодарна съм, че мога да избера какво ще правя. Искам фокусът на работата ми да е върху музиката, защото смятам, че мога да вдъхновя много хора. В студиото съм от година и половина, музиката е моята страст и скоро ще пусна нови песни“, обяви звездата.

Певицата е известна и с това, че се бори за правата на афроамериканците. Тя се застъпва за тяхното образование и чрез хуманитарната организация Big Good оказва помощ на тези, които са загубили домовете си при природни бедствия. Бионсе е и член на Parkwood Entertainment, чиято цел е да популяризира нови поколения художници.

Основах #BEYGOOD през 2013 г. Моите колеги и аз помагаме на хора, преживели урагани, даваме стипендии за университети в Съединените щати и Африка, борим се за правата на жените, подкрепяме малкия бизнес и много други“, изтъкна певицата.

Бионсе вярва, че дълги години е работила върху себе си по всякакъв начин и че сега е на етап, когато вече не трябва да се състезава със себе си. Няма нужда да се връщам назад във времето. По -младата версия на мен не може да се сравни с настоящата Бионсе!“, подчерта тя, цитирана от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама