И днес ще вали

07:00, 27 авг 21 25 2716 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Преди обяд над по-голямата част от страната облачността ще е значителна и на места, главно в Източна и Южна България ще има валежи, в отделни райони значителни, придружени и с гръмотевици. Преди обяд над Дунавската равнина, а след обяд на места и западната половина от страната ще има значителни намаления на облачността до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°.
 
Над Черноморието облачността ще е значителна и на много места ще има валежи, в отделни райони значителни с гръмотевични бури. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 25° и 30°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините преди обяд облачността ще е значителна и на места в масивите от Централна и Източна България ще има краткотрайни превалявания. След обяд над планините в Западна България облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра - около 13°, сочи прогнозата на НИМХ.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още ще се понижи.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама