България-Швеция от Евроволей 2021 и топ сблъсъци от Испания и Италия по MAX Sport

12:45, 27 авг 21 / Спорт 25 2618 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Националният отбор на България по волейбол излиза в събота от 20:30 часа за 1/8-финалния си сблъсък от Европейското първенство за жени срещу Швеция, а двубоят ще се излъчи пряко по MAX Sport 2. Нашите момичета достигнаха до фазата на директните елиминации, след като завършиха начело в Група B с актив от четири победи над Полша, Чехия, Испания и Гърция и една единствена загуба от Германия. От своя страна, тимът на Швеция е приятната изненада на шампионата, като достигна до 1/8-финалите след като зае 4-та позиция в Група D зад тимовете на Турция, Нидерландия и Украйна, но изпреварвайки Финландия и Румъния.

Победителят от сблъсъка между България и Швеция ще очаква на 1/4-финала спечелилия двубоя между Нидерландия и Германия, който ще се играе също в събота от 17:30 часа.

Волейболистките ни сразиха Полша и спечелиха групата на Евро`21

Освен мачовете от Евроволей 2021, уикенд програмата на MAX Sport ще предложи на феновете и много интригуващи футболни битки от Испания и Италия.

В La Liga тимовете вече ще изиграят третите си двубои от новия сезон като единствено Севиля и Атлетико Мадрид имат пълен набор точки от първите си два мача – по 6. Грандовете Барселона и Реал Мадрид пък стартираха с по една победа и едно равенство и вече изостават от върха. Момчетата на Карло Анчелоти имат най-трудната задача като в събота от 23:00 часа гостуват на коравия тим на Бетис. Със сигурност настроението на феновете в Кралския клуб може да се вдигне непосредствено преди мача, ако от ръководството обявят трансфера на суперзвездата Килиан Мбапе на „Сантяго Бернабеу“ – нещо, което се очаква да се случи в рамките на следващите часове.

Барселона и Атлетико имат на пръв поглед далеч по-лесни задачи – домакинства съответно на Хетафе и Виляреал. Двата двубоя са в неделния ден – от 18:00 часа на „Камп Ноу“ и от 23:00 часа на „Уанда Метрополитано“. Мачовете на Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Барселона ще са в ефира на MAX Sport 4.

Със сигурност много интересно ще е и в събота вечер от 21:45 ч. на „Алианц Стейдиъм“ в Торино, където местният Ювентус ще посрещне Емполи. Освен че стартираха с неочаквано равенство 2:2 с Удинезе, „бианконерите“ на Макс Алегри най-вероятно ще се разделят и със суперзвездата си Кристиано Роналдо, който е пред трансфер в Манчестър Сити. Двубоят Юве – Емполи е в програмата на MAX Sport 3.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама