Трифонов към Борисов: Не се притеснявай за моето здраве

18:28, 28 авг 21 / Политика 25 2998 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. Това пише лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във „Фейсбук“ след политическите реакции от първото му телевизионно интервю извън собственат аму 7/8 TV

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов похвали Трифонов за силата на духа му, въпреки здравословните му проблеми да даде това интервю.

Борисов похвали Слави, разкритикува Нинова и Радев

„Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате“, написа Трифонов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама