Кандидат-президентът на ГЕРБ ще е медиатор

09:39, 02 сеп 21 / Политика 25 3727 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Кандидат-президентът на ГЕРБ ще е медиатор с лидерски качества, за да прокара път за политическа стабилност в страната. Това заяви депутатът Тома Биков във връзка с предстоящия президентски вот.

Избираме президент на 14 ноември

По думите му съвсем скоро партията ще издигне своята кандидатура, като предстои да се реши дали ще заложи на политическа фигура.

„Профилът трябва да бъде на активен участник и медиатор във възстановяването на политическия живот в страната, който беше разрушен. Една от основните фигури в разрушването на политическия диалог беше именно президентската институция и президента Радев преди всичко“, коментира Биков пред bTV.

Той подчерта, че президентската институция е мястото, в което политическите сили могат да се срещнат в кризисни ситуации.

„За нас е важно този човек да има качествата – да лидира излизането от политическата криза и да прокара път за политическа стабилност в страната. Защото се уверихме, че нестабилността не е нещо добро“, коментира Биков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама