Борисов: На кой мафиот искат да угодят, правейки ме лесна мишена?

09:28, 04 сеп 21 / Политика 25 3425 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Занимават се с охраната на Бойко Борисов, защото видяха, че ГЕРБ е непобедима партия. ГЕРБ е първа политическа сила и в момента, това ги вбесява. Това коментира Бойко Борисов, след като стана ясно, че парламентът прие на първо четене промените в Закона за НСО, според които службата ще охранява само президента, премиера и председателя на парламента, а без охрана остават главният прокурор, министрите, заместник-председателите на парламента и бившите премиери, президенти и председатели на НС.

„Мафията говори лошо за ГЕРБ - певците на мафията, техните адвокати и слуги. Това ме амбицира повече от всякога. Историята помни множество убити премиери на Балканите. На кой мафиот искат да угодят, правейки ме лесна мишена?“ , попита Борисов.

След двудневен цирк в парламента: Промените в НСО се оказаха приети

„Какво означава моделът „Борисов”? Ние отделяхме поравно пари за всички населени места в България, защото знаем, че навсякъде в страната живеят български граждани. Независимо от коя партия е кметът. Румен Радев направи така, че българи да мразят българи. Президентът раздели народа. Коя партия подкрепи кабинет на Слави Трифонов? Нито една. Коя партия подкрепи БСП? Нито една. А говорят, че ГЕРБ е в изолация“, посочи още той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 06:50, 05 сеп 21

ДР.КИР МИХАЛАКИ,ЗА 12 ГОДИНИ И КУСУР ТИ СЕ НАГУШИ С ПАРИ, КАКТО ГЛАДНА ФИТКА С ТОПЛИ ЛАЙНА....!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама