Борисов: Защо Рашков не се самосезира за колосалния подкуп на депутати?

12:28, 05 сеп 21 / Политика 25 2557 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

В държавата има само хаос, скандали и корупция. Президентът Румен Радев нарушава Конституцията ежедневно. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за „покупка“ на депутати от партията.

Татяна Дончева предлагала на хора от ИТН да се отцепят срещу 500 000 лв.?

И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев? И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?“, попита лидерът на ГЕРБ, цитиран от БНТ.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама