Евроволей 2021 и първите мачове от NFL в топ акцентите на MAX Sport

14:30, 10 сеп 21 / Спорт 25 2049 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Българският национален отбор по волейбол излиза за 1/8-финалния си мач от Евроволей 2021 срещу Германия на 12 септември, неделя, от 20:00 часа, като двубоят ще се излъчва пряко по MAX Sport 1.

България е на 1/8-финал на европейското по волейбол

Възпитаниците на Силвано Пранди не убедиха с представянето си в предварителната група, след като се класираха трудно за директните елиминации след победи над Черна Гора (3:0 гейма), Чехия (3:2 гейма) и Беларус (3:1 гейма) и загуби от Италия (1:3 гейма) и Словения (0:3 гейма). С актива си от 8 точки българите заеха третата позиция в Група B и ще се изправят срещу силния тим на Германия, който завърши втори в своята група след суперфаворита Франция.

Освен мачовете от Евроволей 2021, спортните канали на А1 ще зарадват феновете и с първите преки излъчвания на мачове от редовния сезон на Националната футболна лига на САЩ (NFL). В неделя от 20:00 часа в ефира на MAX Sport 2 един срещу друг излизат Питсбърг Стийлърс и Бъфало Билс. Веднага след края на този мач, от 23:00 часа и отново по MAX Sport 2, е време за битката между Канзас Сити Чийфс и Кливланд Браунс.

Най-интересните мачове от поредните кръгове на испанската Ла Лига и италианската Серия А също ще бъдат излъчени пряко съответно по MAX Sport 4 и MAX Sport 3. Със сигурност по-горещо ще бъде на Апенините, където третият кръг ще предложи две класически дербита. В събота 11 септември от 19:00 часа по MAX Sport 3 ще се излъчи класическото дерби между Юга и Севера – Наполи - Ювентус. Домакините стартираха сезона с 2 победи в 2 мача, докато „Старата госпожа“ има кошмарно начало на новия сезон – един равен мач и една загуба, гарнирани с продажбата на суперзвездата Кристиано Роналдо. В неделя един срещу друг ще се изправят два отбора с перфектен актив от 6 точки от 6 възможни – Милан и Лацио. Двубоят между тях също е от 19:00 часа, но в неделния ден.

Двете дербита на Серия А за уикенда ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама