Можем ли да залагаме, без да губим - ако мислите, че е невъзможно, вижте какво изпускате

17:50, 20 сеп 21 25 1333 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Свикнали сме с мисълта, че в бизнеса на залозите печелят предимно букмейкърите, а не играчите. Това като цяло е вярно, а ако беше обратното, нямаше да наблюдаваме такъв бум на бетинг индустрията в световен мащаб. Но все пак някакъв процент от залагащите постигат положителен баланс - било с познания в спорта, правилна стратегия, инстинкт или късмет. Или по-скоро с комбинация от изброените фактори. Говорим все пак за не повече от 5 до 10 на 100 от потребителите на онлайн платформите за спортни залози. А какво се случва с останалите?

Повечето играчи са на минус”, като тези, които залагат разумно, понасят минимални загуби. Има ли обаче начин да залагам, без да губим пари? Изглежда като парадокс, но всъщност съществуват такива варианти. И те не са някаква тайна - напротив, водещите букмейкъри дават тази възможност. Така например може да се използва сезам бонус код, наречен буквално Залог без риск.

Risk-Free концепцията на този вид промоция е свързана с поставяне на залог, при който парите се връщат обратно по сметката, ако прогнозата е неуспешна. Звучи прекрасно, нали? Добра оферта, но има своите условия. Трябва да се има предвид, че Залог без риск се отнася за един конкретен мач в определен период от време. А за да се получи бонус, първо трябва да се направи предварителен залог за минимум 20 лева, и то над определен коефициент (обикновено над 1.30 или 1.40).

След това при губеща прогноза се начисляват кредити за игра, с които се прави и залог на живо на същата среща. Ако и двата залога са неуспешни, по сметката обратно със сигурност се възстановяват средства. Потребителят все пак дава от финансите си, но има своеобразна застраховка при използване на бонус Risk-Free Bet.

Никой не подарява пари. Но кредити за игри се дават под формата на промоция

Има и такива оферти - наричат ги още бонус без депозит. При тях няма нужда нито от вноска, за да се начислят кредити за игра, нито пък условие да се направи придвиждане със собствени пари, за да бъде дадена допълнително същата сума от букмейкъра за още един залог. Не се изисква нищо, но този вид промоция обикновено е персонално насочена. Безплатният залог е оферта, при която потребителят получава кредити за игра, без да е необходимо да изпълнява каквото и да е изискване. Единственото условие е средствата да бъдат поставени на конкретен мач и евентуално - в конкретно време (предварително или лайв). Тук рискът напълно отсъства, като при успешно предвиждане по сметката постъпва чистата печалба.

Но такива бонуси обикновено се предоставят на редовни потребители, които са залагали многократно в платформата на букмейкъра. Така че и в този случай важи максимата За да получиш, трябва да дадеш”. Когато говорим за хазарт, няма как рискът да отсъства напълно, защото тогава се губи и тръпката. Описаните ситуации - а има и други варианти, все пак дават и друга перспектива, при която играчът знае, че може да получи своеобразна компенсация.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама