Нострабет с експертен анализ на специалните залози в сайта на Bet365

16:45, 23 сеп 21 25 1974 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Букмейкърите често се надпреварват в предлагането на възможно повече възможности за залог, като това включва както наличието на по-дълъг списък със спортни дисциплини и съответните турнири към тях, така и множество пазари, така че лутайки се измежду многобройните селекции всеки да намери най-добрата според него. В това отношение, сайтът на Bet365 е сред челните места, но няма как да е и иначе, имайки предвид, че това е един от големите букмейкъри в световен мащаб. От подробния анализ на НостраБет за Бет 365 може в детайли да се запознаете с наличните възможности, които се предлагат в платформата.

Още на началната страница в спортната секция на сайта ще откриете дълъг списък с всички налични спортни дисциплини, подредени по азбучен ред най-ляво в страницата. При наличието на толкова много спортове, азбучният ред е перфектно решение за бързото ориентиране в обстановката. Стигайки до буквата "С" обаче ще откриете и раздел, който не е спортен. Става въпрос за "Специалните" залози, които най-общо казано обхващат някои по значими и любопитни събития в локален и световен мащаб, които обикновено не са спортни или ако пък са, то не попадат в никоя от останалите категории. Например, в "Специалните" залози от сектор "Свят" заедно с възможност за избор на победител в следващите награди на Оскар ще откриете и възможност за избор на победител на световното първенство по Шах. Опциите за залог биха могли да бъдат както за събитие в близките дни, така и до големи мероприятия за след няколко години, така че да мине доста време преди да разберете, дали залогът ви е печеливш. Най-честият пазар е за победител, тъй като почти винаги става въпрос за някакъв вид надпревара, в която може да има един печеливш. Все пак обаче, това са специални залози, така че може да очаквате и по-нестандартни залози.

Честа практика е в раздел "Специални" да попадат различни политически предложения за залог, тъй като те вълнуват достатъчно голям кръг от хора. Подобен е и принципът когато се предлагат например, залози за различни телевизионни формати и предавания. Последното такова, на което попаднахме беше Strictly Come Dancing, което е доста нашумяло във Великобритания и Дания и съответно може да залагате за победител в него, следващ елиминиран или пък дори само за пол на победителя. Определянето спортист на годината също е събитие, което много добре се вписва в категория "Специални". Така например, може да дадете своето предложение за спортна личност на Великобритания за 2021 година. Доста богата на възможности е сферата на Оскарите, които макар че ще се връчват следващата година, то в Bet365 ще откриете редица възможности за залог, както за най-добър филм, така и за актьор, актриса и режисьор.

Всеки наличен пазар в този раздел ще бъде съпътстван и от дата, обозначаваща крайният срок за конкретния залог. Разбира се, по-предпочитани са онези с по-скоро предстояща развръзка, но пък понякога по-вълнуващи са по-дългосрочните залози, за които обаче ще трябва да се въоръжите с по-голяма доза търпение. Именно там по-често обаче може да попаднете на някой скрит диамант в коефициентите, чийто потенциал сте успели да забележите навреме.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама