ГЕРБ: Румен Радев е политически инженер

09:59, 26 сеп 21 / Политика 25 1473 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ГЕРБ-СДС внесе в ЦИК документите си за регистрация на коалицията в предстоящите избори - за президент и за Народно събрание. Десислава Атанасова обясни, че са събрани 27 хил. подписа и за двете кампании.

„За всяка системна партия е изключително важно да подхожда сериозно към всеки вид избор. Сега сме в ситуация, в която днес приключват номинациите в нашите структури, когато ги обобщим ще съобщим коя е нашата кандидат-президентска двойка и нашите листи за народни представители“, добави тя.

Кандидат-президентът на ГЕРБ: По-мистериозен и от предсказание на Ванга

Атанасова каза още, че коалицията ще съобщи имената в законово установения срок. По думите ѝ имената не са единственото важно нещо, защото трябва да се говори за изборния процес. „Трябва да говорим за проектите на един политически инженер – президента Румен Радев, защото хаосът, до който стигна цялата ни политическа система, се дължи именно на разбъркването, което той направи“, посочи политикът от ГЕРБ.

Според нея в чужбина ще бъдат разкрити драстично по-малко секции. Допълни, че от съществено значение е дали ще се броят разписките от машинния вот. Атанасова заяви, че целта им е да бъдат първа политическа сила, пише bTV.

Относно новия проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев и заявената готовност за диалогичност от тяхна страна към ГЕРБ, при определени условия, Атанасова каза: „Радвам се, че някои от новите политически субекти са установили, че има смисъл да се води диалог с всеки, разбира се, важни са резултатите от изборите. Естествено, че ще се води диалог по важните приоритети за държавата ни – застрашаващите кризи и проблеми. Всички сме излъчени от хората, всички имаме свои програми, когато те се спазват – ние ще водим разговори с всяка представена в 47-ото Народно събрание сила“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:33, 26 сеп 21

Е това вече е друго нещо ГЕРБ се предават

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама