Големите кавички

09:52, 28 сеп 21 / Големите кавички 25 2111 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Големите кавички на седмицата (13 - 17 септември)

За дънките, как се казваше… Филип Станев. Мислех, че това е колаж. Ние не си позволяваме в УНСС да дойдем по този начин. Вчера си говорихме с мои приятели, че ако са мои депутати влязат в НС по дънки, за назидание ще ги вадим пред парламента и... 50 камшика на гол г*з. Това е неуважение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят как да се облекат”, заяви боксьорът Кубрат Пулев по повод присъствието в пленарна зала на депутата от „Има такъв народ“ Филип Станев със скъсани дънки.

„Има такива дънки“: Филип Станев отнесе забележка за облеклото си в парламента

Припомняме, че Кубрат Пулев даде заявка още началото на лятото, че ще влезе в политиката със собствена партия - „Велика България“. Засега обаче това остава само план за бъдещето, защото няма да се включи в предизборната надпревара нито за президентските, нито за парламентарните избори. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама