Путин на 69: Президентът посреща празника със строга работна програма

10:56, 07 окт 21 / Свят 25 1931 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Руският президент Владимир Путин посреща 69-ия си рожден ден. Въпреки празника си, Путин има работни планове за деня, но със сигурност вечерта ще отбележи деня със семейството и приятелите си, обяви прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков.

Путин заздравява руското семейство с Ден на бащата

През септември в продължение на две седмици Путин бе в самоизолация, след като няколко души от близкото му обкръжение се разболяха от Ковид. Държавният глава е ваксиниран със "Спутник V".

Това не е първият рожден ден, който държавният глава прекарва, без да прекъсва работната си програма.

Някои от най-необичайните подаръци, които Путин е получил на рождения си ден, са двумесечно усурийско тигърче, дарено след това на Салентския парк в Геленджик, копие на шапката на Мономах и кристален крокодил. Според Песков традиционно повечето подаръци се изпращат в библиотеката на президента и се съхраняват там, но някои подаръци от приятели и познати Путин пази лично за себе си, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама