Сидеров: В България е пълно с професори и генерали, но няма мъже

10:50, 10 окт 21 / Политика 25 1552 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В България е пълно с професори и генерали, но няма мъже. Това заяви лидерът на партия „Атака“ и кандидат за президент Волен Сидеров.

Волен Сидеров ще се кандидатира за президент

Той заяви, че е най-реалният и автентичен опонент на Румен Радев за президентския пост. „Защото другите ги гледам, виждам ги тука. От професор по-нагоре, всички професори, генерали в България, пълно с професори и генерали. Може би имаме най-много генерали на глава от населението. Няма мъже с характер, каза Сидеров в ефира на БНТ.

След изборите патриотите ще се обединят

След тези избори ще дойде времето, когато ще се обединят патриотичните формации, доколкото те са такива и доколко те са доказали, че са такива. Ще започне едно обединение, в което аз се надявам да бъда ментор - човек, който да показва посоката. 

Не искам вече да бъда със сабя отпред, тази функция съм я изпълнявал, знам какво значи, защото тогава получаваш най-тежките удари“, допълни той.

Трифонов, Бареков, Сидеров - прилики и разлики

Но това обединение по думите му е възможно едва след изборите, след като се преглътне поредната горчива чаша на измамата.

Виждам залитане по някакви образи, които са измислени, нарисувани като анимационни герои, като детски филми, барбарони, които се нагаждат. Но ще минат тия избори и тогава ще се обедини вече виждане от българите към националистическия импулс, към българския фактор, защото ще разберат, че всичко досега е било измама и тогава ще стане обединението, коментира Сидеров.

Кирил Петков и Асен Василев ще се разберат с всички, защото това е ролята им

Той прогнозира, че след парламентарните избори ще видим параламент, в който Кирил Петков и Асен Василев ще се разберат с всички, защото според него такава им е ролята. Ще се скалъпи някакво правителство и ще направят това, което отдавна се мъчат да стане, ние сме фронтова държава - ние ставаме фронт срещу Русия, ние ставаме държава, в която правителството е абсолютно подчинено на американското посолство, ние ставаме държава, която трябва да мрази Русия и да търпим щети от това, ние ставаме държава, в която колонизацията продължава, коментира Волен Сидеров.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:47, 10 окт 21

А ти за какво по друго се мислиш дори по зле

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама