78-годишният Роджър Уотърс от „Пинк Флойд“ се ожени за пети път

16:42, 14 окт 21 / Култура 25 2607 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Рок звездата от „Пинк Флойд“ Роджър Уотърс обяви, че се е оженил за пети път. Новата му съпруга се казва Камила Чавис и двамата са си казали „да“ в имението на Роджър „Бриджхамптън“ в Ню Йорк, което е купил през 2010 г. за 16,2 млн. долара, съобщава „Дейли Мейл“.

Като сподели снимки от специалния ден в Instagram и Twitter, 78-годишният Уотърс написа: „Толкова съм щастлив“.

Камила е в бяла дантелена сватбена рокля и грее, докато Уотърс поставя пръстен на пръста ѝ. Церемонията е до брега на реката, а двойката е заснета в страстна целувка на романтична снимка, споделена от Роджърс.

Не се знае много за Камила, която предпочита да бъде извън светлините на прожекторите, но се смята, че двойката е във връзка от няколко години и беше заснета заедно на филмовия фестивал във Венеция през 2019 г.

Последната съпруга на Роджър беше Лори Дърнинг, за която той се сгоди през 2004 г. и се ожени през януари 2012 г., преди да подаде молба за развод през септември 2015 г. Говорейки след сватбата им, звездата заяви: „Не бих могъл да бъда по-щастлив“. Звучи ви познато, нали?! 

През 2015 г. обаче многомилионната бракоразводна процедура на Уотърс едва не бе провалена, когато Лори поиска в съда да ѝ върне часовника. Според „Пейдж Сикс“ Лори, която сега е на 58 години, и легендата на „Пинк Флойд“ се скарали заради златен Ролекс на стойност 35 000 долара.

Що се отнася до първите му три брака, през 1969 г. Роджър се ожени за детската си любов Джуди Трим, но през 1975 г. се разведе. Година по-късно той се жени за лейди Каролин Кристи, с която имат две деца - син Хари, сега на 44 години, и дъщеря Индия, сега на 43 години - преди да се разведат през 1992 г. През 1993 г. той се ожени за Присила Филипс. Преди да се разведат през 2001 г., те се сдобиха с един син, Джак, на 24 години. През 2016 г. Уотърс и журналистката Рула Джебреал започват романс малко след раздялата му с Лори, но само няколко седмици по-късно тръгват по различни пътища, припомня БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:05, 17 окт 21

НЕ СЕ КАХЪРЕТЕ ЗА НЕГО!ТОЙ ЩЕ ИМА ПОНЕ 10 ЗАМЕСТНИЦИ????!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама