Радев: Държавата е длъжник на гражданите на София

12:09, 17 окт 21 / Избори 2в1 25 2973 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лифтовата система в София е в окаяно състояние. Това заяви президентът Румен Радев по време на поход към Черни връх, с който заедно с Илияна Йотова откриха предизборната си кампания за втори мандат.

Радев и Йотова откриха кампанията си с поход към Черни връх

„София е единствената европейска столица, която предоставя уникална възможност от града да хванеш лифт и да се окажеш в този оазис - в тази уникална природа, която предоставя възможности за възстановяване, за спорт. За съжаление, системата от лифтови съоръжения не само че не е развита, но и това, което е налично в момента, е в окаяно състояние. Държавата е длъжник и на гражданите на София“, посочи Радев.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 19:19, 17 окт 21

Така е, като имаме за кмет една мутреса, която всичко съсипа и окраде заедно с Борисов. Чистота никаква, разделно събиране на суровини и боклук никакво, мръсен въздух бол, булеварди и улици все се ремонтират, обаче качеството им никакво, площад Славейков е ярък пример, все внедряват нови еко автобуси, и после си остават старите. Трамваите са от моето следване преди сто години. Топлофикация е почти фалирала и т.н.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама