Цветанов: В последните 15 години на високо ниво се прокарват руски интереси

18:24, 19 окт 21 / Избори 2в1 25 1823 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В последните 15 години на високо политическо ниво се прокарват руски интереси. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, който води листата на коалиция „Национално обединение на десницата“ в Благоевград и Велико Търново. 

„Последните 15 г. всяко едно политическо ръководство на държавата на високо ниво прекара най-сериозните руски интереси. Аз се противопоставях в първия мандат и участвах в него и АЕЦ „Белене“ беше прекратена", заяви той в ефира на bТV.

По думите му не е ясно защо не е довършено трасето Комотини-Стара Загора. А почти 500 км Балкански поток е направено за година и половина. Цветанов заяви, че за диверсификация се говори постоянно, но не ние реално нямаме.

Зеленият сертификат е единствената възможна мярка

Здравната система е на своя предел. Това, което се случва, са последните мерки, които може да направи правителството. Това е практика, която се прилага в почти всички държави по света,коментира  той във връзка с въвеждането на зелен серитификат за дейности на закрито.

Трябва да ограничим разпространението, а това може да стане с предприетите мерки. В последните близо две години нито едно правителство не успя да прояви политическо лидерство, а точно обратното – политиците направиха всичко възможно да разделят обществото на ваксинирани и неваксинирани“, посочи Цветанов.

Според него е необходимо да се направи информационна кампания, която вече е доста закъсняла, за да може хората да направят своя избор.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама