Алек Болдуин уби жена и рани мъж с пистолет от реквизита

08:13, 22 окт 21 / Свят 25 4719 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

68-годишният американски актьор Алек Болдуин е произвел изстрел с пистолет от реквизита на снимачна площадка на филм, при което е прострелял смъртоносно 42-годишната Халина Хътчинс - оператор, и е ранил режисьора Джоел Соуза, който е на 48 години.

Инцидентът е станал по време на работа по независимата продукция в Санта Фе - столицата на щата Ню Мексико, пишат световните агенции.

Алек Болдуин чака пето дете

Все още не е ясно колко сериозни са нараняванията на Соуза. Към момента полицията не е повдигнала обвинения и разследва инцидента.

Журналистката от Лос Анджелис, отразяваща шоубизнес новините, Кей Джей Матюс коментира пред ВВС: „Алек Болдуин всъщност не е само актьор, но и продуцент на филма. Или са репетирали сцената, или са я заснемали. Възможно е да бъдат повдигнати обвинения за непредпазливост, ако някой по невнимание е забравил да премахне някоя част или е сложил нещо някъде, където то не е трябвало да бъде“.

Алек Болдуин е бил разпитан от детективи, пише „Франс прес“, като цитира шерифа на Санта Фе Хуан Риос, а снимки на местни медии от мястото показват Болдуин силно разтроен и разплакан, шише БНР.

По-рано актьорът публикува фотос от снимачната площадка на уестърна в Instagram, на която е с костюм и с изкуствена кръв по ризата. „Обратно в офиса, изтощително е“, е текстът към снимката, публикувана няколко часа преди инцидента.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама