Снимат филм за Ози Озбърн и съпругата му

19:15, 25 окт 21 / Култура 25 2397 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В ход е проект за пълнометражен филм, разказващ за връзката между Ози Озбърн и съпругата му Шарън, съобщава Variety. Проектът все още няма официално заглавие.

Сценарист на филма ще е Лий Хол, за когото любовната история на рокаджията и съпругата му няма да е първият биографичен филм. Той е работил по филма за Елтън Джон „Рокетмен”, както и по този за приятелството между британската кралица и млад индиец „Виктория и Абдул“. За сценария на „Били Елиът” – филм, разказващ историята на момче, мечтаещо да стане балетист, Хол беше номиниран за „Оскар”.

 

„Връзката ни беше дива, луда и опасна на моменти, но неугасимата любов и страст ни държеше заедно“, казва Шарън Озбърн по повод филма.

Очевидно музиката ще играе много важна роля в продукцията и ще включва песни на групата на Осбърн „Black Sabbath”, както и негови соловите парчета.

Последният албум на Ози Озбърн стана златен

Шарън и Ози се женят през 1982 г., но връзката им вече е в светлината на прожекторите. През март 2002 г. стартира риалити шоуто „Семейство Озбърн", което разказва за ежедневието на рокаджията, съпругата му и децата им. Последният епизод на този телевизионен проект беше излъчен през март 2005 г., припомня БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама