Кандидат-президент изпотроши ЛГБТИ център

09:45, 31 окт 21 / Избори 2в1 25 2225 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Група мъже и жени са нападнали вчера ЛГБТИ център в София. За случката съобщи активистът Симеон Василев във Facebook. 

Боян Расате и още няколко жени и мъже влизат посред бял ден и за минути потрошават общностния ни център Rainbow Hub, в който тече събитие. Удрят човек и крещят викнете полиция”, докато правят всичко на пух и прах. Потрошават чужда собственост и удрят човек без да им мигне окото. София, 2021 г.”, разказва той.

Толкова уверени в прямотата на действията си се чувстват тези хора, за да направят подобна постъпка. Това е тотално беззаконие и арогантност. Ние сме се превърнали в Дивия запад. A Боян Расате не може да бъде задържан от полицията, защото е кандидат за президент и се ползва с имунитет”, коментира Симеон Василев.

В момента на нападението в центъра е имало събитие. От Rainbow Hub обясниха, че е била ударена Глория Филипова от Фондация Билитис“. Няма други пострадали.

Боян Расате е лидер на БНС (Български национален съюз) и кандидат за президент на предстоящите избори, издигнат от инициативен комитет. 

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама