Слънцето се завръща

07:00, 03 ное 21 25 1566 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Облачността над страната ще е разкъсана, намаляваща над много райони до предимно слънчево време. Вятърът отново ще се ориентира от югозапад и с него ще започне затопляне. Максималните температури ще бъдат между 15° и 20°.

Над Черноморието облачността ще се разкъса и намалее, след обяд над много райони до предимно слънчево време. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб до умерен. Максимални температури на въздуха: 17°-19°. Температурата на морската вода е 14°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще има разкъсана облачност, намаляваща често до предимно слънчево. Ще духа умерен, по билата и силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - около 6°.

В четвъртък и петък над източните райони и в западната част на Дунавската равнина в часовете след полунощ и преди обяд ще има по-значителна ниска облачност или мъгла, а в останалата част от страната ще бъде предимно слънчево. С до умерен юг-югозападен вятър ще се затопля и в петък максималните температури ще са между 20° и 25°, по-ниски в районите с задържаща се по-дълго мъгла или ниска облачност, сочи прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама