Детска градина „Роза“ стартира проект „Сезоните на моето детство“ в Силистра

14:00, 22 окт 21 25 2178 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

ДГ „Роза“, гр. Силистра, стартира своя нов проект „Сезоните на моето детство“. Целта на проекта е запознаване и обогатяване представите на децата с характерни особености и природни красоти през различните годишни времена, съобщават от Община Силистра.

May be an image of 3 people, child, people standing, footwear and outdoors

Първата дейност по проекта се реализира чрез проведени развлечения „Здравей, златна есен!“ в ДГ „Роза“ 1 и „Есенен карнавал“ в ДГ „Роза“ 2. Децата се забавляваха на открито, като пяха и рецитираха любими детски песнички и стихове, посветени на сезона Есен. Интересен момент от забавлението бе направата на различни фигури от купчините есенни листа нападали в дворовете на детската градина като: слънце, сърце, есенно листо, усмивка и др.

Дейностите, които предстоят да бъдат реализирани ще включват - представяне на онлайн изложба от природни материали, с участието на деца и родители, онлайн драматизация на приказки, онлайн есенен рецитал със стихотворения от родни автори, онлайн музикални поздрави и др.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама