Цветанов и Москов към Нинова и Борисов: Сменете си криминалните сюжети „с нещо по-така“

14:45, 05 ное 21 / Избори 2в1 25 1195 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова опровергава в профила си във Facebook информация в сайт, в който пишело, че забрадена и с невзрачна шкода била на гости на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Според статията той я „купил“ за 5 до 10 милиона евро и щял да я прави премиер.

Чудя се да се смея ли, да плача ли за равнището на опонентите си. А така ми се иска те да са по-силни и смислени, за да е по-интересно. Някакъв маргинален сайт, за който мълвата носи, че е на Цветан Цветанов написал, че с невзрачна Шкода и забрадена съм посетила Борисов в Банкя, където ме бил „купил“ за сумата от 5 до 10 млн. евро и щял да ме прави премиер. Как не ви омръзна една и съща лъжа толкова пъти?! От 2018 г. досега зададат ли се избори, все едно и също - Борисов и Нинова се разбраха. Сменете плочата малко. Тази се изтри. А, да не забравя - и забрадката ми сменете с нещо по- така“, написа тя.

НОД: Сменете си криминалните сюжети „с нещо по-така“

Малко по-късно председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов отговори на коментара на Корнелия Нинова, като заяви, че никога не е имал сайт. „Никога, по никакъв повод не съм имал сайт, нито съм имал някакви намерения, още повече той да бъде маргинален. Ако трябва да направя сайт, уверявам ви, че няма да е маргинален, а ще бъде съдържателен - с темите, които днес вълнуват хората и бихме давали конкретни решения“, изтъкна той по време на брифинг на Националното обединение на десницата.

От обединението разпространиха и своя позиция до медиите. Г-жо Нинова, изказваме дълбоко съжаление, че като Ваши идеологически опоненти не успяваме да Ви забавляваме достатъчно. Не се бяхме досетили, че възприемате предизборния дебат като повод за личното Ви развеселяване, за което се извиняваме, но няма да се коригираме. Напротив, изказваме възмущение от отказа Ви, Вашия и на партньора Ви, когото посочвате в това забавление, Борисов, да отговорите на очакванията на българите и да представите решения на сериозните проблеми, пред които ги изправи собственото ви безпринципно политическо поведение през последните месеци и години“, пишат от дясното обединение. 

„С риск да Ви доскучаем ще Ви информираме, че като лидер на най-голямата лява партия у нас Вие носите пряка отговорност за нивото на политическия дебат в страната ни и за представянето на управленски решения, които да повишат качеството на живот на българите и няма никакво значение в колко атрактивна кола се возите и какъв десен забрадки предпочитате, когато отивате на среща. Нещо повече, опитът Ви да прикриете липсата на управленски идеи и полезни за хората решения с дребнави престрелки с Борисов е не просто безвкусен, но и абсолютно безотговорен в този толкова тежък за цялото българско общество момент“, изтъкват те. 

Желанието Ви, за пореден път да скриете управленската немощ на ГЕРБ и БСП с безвкусни криминални сюжети за съжаление не е изненада, а традиция. Вече няколко десетилетия  българските политици заменят сблъсъка на идеи с отблъскваща криминалистика, в резултат на което обществото ни е най-бедно, най-болно и най-обезверено в ЕС“.

Национално обединение на десницата е консервативно дясно обединение, чиято цел е да сложи край на 30-годишната ляво-либерална практика. Нашата задача е да наложим в българския политически дебат истинските полезни десни решения за гражданите, икономиката и държавата ни“, заключват от НОД. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама