Слънчев, но хладен четвъртък

07:00, 11 ное 21 25 3797 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Над западната половина от страната видимостта ще се подобрява и облачността ще се разкъсва, но на места ще задържа по-често значителна, докато над източната и планинските райони ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, максималните - между 8° и 13°.

Над Черноморието ще е преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 10°-11°. Температурата на морската вода е около 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 11°, на 2000 метра - около 8°.

В петък и събота в планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток, в нощните часове ще стихва. В низините и котловините сутрин ще се образува мъгла или ниска облачност, по-дълго ще се задържа в западната част на Дунавската равнина и Горнотракийската низина. Минималните температури ще са близки до 0°, по-високи по Черноморието - до 6°-7°, а максималните - между 10° и 15°, по-ниски ще остават в районите с трайна мъгла, сочи прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама