Ричард Брансън пострада при инцидент

08:40, 11 ное 21 / Свят 25 4489 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Бизнесменът Ричард Брансън е пострадал при инцидент. Собственикът на „Върджин груп”, в които е и „Върджин Галактик”, сподели снимки в социалните мрежи и разказа, че е претърпял сериозно падане след катастрофа с колело. Инцидентът се случил по време на благотворително състезание на Британските Вирджински острови.

71-годишният британски бизнесмен се е сблъскал с друг колоездач и е паднал от велосипеда си. Раните на Брансън са били толкова сериозни, че той дори е смятал, че има фрактура на гърба. В крайна сметка се е разминал само с няколко шева и охлузвания, синина и огромен хематом на крака, пише Нова телевизия.

„Virgin Galactic“ отново предлага билети до Космоса

Спирачките ми отказаха. Натисках ги, но не работеха. Няма съмнение, че каската ми ме спаси. Имах няколко възможности – да падна от скалата, да се блъсна в колата или да ударя моя приятел, който се движеше пред мен. Изкрещях му с цяло гърло, че спирачките ми отказват. Но нямаше какво да направим. Движех се много бързо и се блъснахме сериозно”, споделя Брансън.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама