Големите кавички

16:30, 11 ное 21 / Големите кавички 25 4810 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 октомври)

Филмът, който ни прожектира асфалтовата партия, ще ни излезе изключително скъпо. Когато казваш истината, можеш да се усмихваш. Но това, което откриваме, не е за усмивка. Чудим се държавата как функционира?! Фирмите поеха агресивен курс към МРРБ. И когато тръгнахме да правим сметка, тези, които казваха, че нямат пари за заплати, а протестират, в един момент се оказа, че същите тези фирми са взели едни милиони. А имат претенции да вземат едни други обещани пари“. Думи на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков във връзка с разкритията за злоупотреби и източени средства от строителството на магистрала „Хемус“ и пътни ремонти.

МРРБ: Под прикритието на текущи ремонти на пътища са правени основни

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама