Спекулации със състоянието на Ангел Кунчев

11:56, 12 ное 21 25 2177 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Спекулации със състоянието на главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, след като стана ясно, че се е заразил в коронавирус се появиха в публичното пространство. Това накара Кунчев да напише пост във Facebook, в който обясни, че е изкарал сравнително лек COVID-19 и се възстановява в дома си. Той се самоизолира на 12 октомври заради симптоми на вируса.

Д-р Ангел Кунчев се е самоизолирал заради симпоми на Covid-19

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли“, написа той. До спекулациите се стигна, след като вчера в импровизирано интервю лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че Кунчев е в болница. В интернет се появиха дори и твърдения, че той е починал.

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт. Нямам направена трета доза (за съжаление)“, написа още Кунчев.

Доц. Ангел Кунчев е лекар на годината

„На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване. Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се“, призова той.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама