Времето остава почти без промяна

07:00, 13 ное 21 25 1579 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на отделни места западната част на Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат предимно между 10° и 15°.

Над Черноморието ще е преобладава слънчево време. Преди обяд на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 13°-14°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 7°.          

В неделя в планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево. В низините и котловините сутринта ще се образува мъгла или ниска облачност, по-дълго ще се задържа в западната част на Дунавската равнина и Горнотракийската низина. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са близки до 0°, по-високи по Черноморието - 6°-7°. Максималните ще са между 10° и 15°, по-ниски в районите с трайна мъгла. В понеделник с умерен, временно силен вятър от изток-североизток ще нахлува студен въздух. Ще бъде облачно, с валежи от дъжд, предимно слаби, на повече места в Северна и Източна България, сочи прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама