Кирил Петков ще е кандидатурата за премиер на „Продължаваме промяната“

14:07, 12 ное 21 / Избори 2в1 25 1911 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Продължаваме промяната“ се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията. Това каза пред NOVA NEWS Асен Василев. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната линия между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ.

Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за „Хемус“, нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница“, коментира Василев и добави, че отворени за разговори от ПП биха могли да са  с „Да България“ и ИБГНИ.

Може ли ГЕРБ да е партньор с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“?

ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционираме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят, имат по-различна визия, от тези, които подкрепят „Демократична България“, каза още той.

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на „Продължаваме промяната“ за премиерския пост“, заяви Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финансовото ведомство.

Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите, ще бъде преразглеждане на двата органа - КПКОНПИ и Прокуратурата.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:13, 12 ное 21

Дерзайте, момчета! Ние, безпартийните и образовани бабички сме с Вас! Победа, първа политическа сила и силен кабинет! Също и преизбиране на достойния ни президент!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама