Кметският син Пламен разби най-добрия си приятел във „Фермата“

22:15, 13 ное 21 25 2536 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

До финала на „Фермата“ остава само месец, а битките на Арената стават все по-жестоки и по-атрактивни. Риалитито безжалостно изправи един срещу друг двамата най-добри приятели и едни от най-силните участници в шоуто. След епична битка, белязана от невероятни обрати, синът на кмета на Ябланица Пламен победи строителя Виктор с 15 на 6 и го отстрани от надпреварата за стоте хиляди лева.

Опонентите показаха на какво са способни още в петък, когато Виктор разви феноменална бързина в коването на дървен мост, а Пламен показа впечатляваща сила и точност в стрелбата. В събота съперниците се развихриха още по-мощно на Арената като демонстрираха огромна издръжливост и самообладание. 

В решителната битка, в която трябваше да се придвижват по халки над басейн, да стрелят по мишени и да премятат тежки варели, Пламен се оказа по-способен, завърши почти 13 минути по-бързо от конкурента си и триумфира на Арената. И той, и останалите участници се разделиха със сълзи с 27-годишния Виктор, който беше сред най-обичаните риалити герои, свиреше на гайда и познаваше българската история.  

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама